Crack med Product
crackmed logo

BUNGKUSAN: 8 keping plaster sekali guna.

Crack Pain with Crackmed Plasters

CRACKMED™ PLASTERS adalah alat perubatan yang digunakan sebagai perlindungan bagi bahagian badan yang mengalami sakit-sakit otot dan sendi serta pelbagai jenis kekejangan (sakit sendi, kecederaan sukan, leher tegang dan sakit belakang). Plaster ini juga mengandungi Amica, Camphor, Devil’s Claw, Willow dan Boswellia yang merupakan bahan yang bertindak sebagai penghidrasasi, pelembap dan antioksidan yang mengurangkan kesan penanggalan plaster dan mengelakkan kegatalan. Plaster ini berbentuk segi empat dan bahagian sokongannya di mana bahan-bahan yang tersenarai di atas digunakan adalah diperbuat daripada TNT (kain bukan tenunan).

CARA PENGGUNAAN

Plaster kegunaan luaran sekali pakai. 

  1. Buka paket dan keluarkan plaster.
  2. Tanggalkan filem pelindung lut sinar. 
  3. Letakkan plaster di kawasan yang terjejas. Biarkan plaster selama 24 jam. Kemudian gantikan dengan yang baru. Plaster boleh dipotong dengan menggunakan gunting jika perlukan ukuran yang lebih kecil.

BAHAN-BAHAN (INCI) : Acrylates Copolymer, Harpagophytum Procumbens, Glycerin, Arnica Montana Extract, Salix Alba Bark Extract, Camphor, Boswellia Serrata Extract, Polysorbate 60.

AMARAN: Untuk penggunaan luaran sahaja. Sapukan pada kulit yang tidak luka, bersih dan kering sahaja. Jauhkan daripada kanak-kanak. Baca arahan penggunaan. Jangan digunakan pada kanak-kanak bawah 16 tahun dan pada wanita hamil tanpa nasihat perubatan. Hentikan rawatan sekiranya terdapat gejala kegatalan atau hipersensitiviti terhadap produk. Jangan gunakan plaster untuk jangka masa lebih dari 4 hari berturut-turut untuk mengelakkan ruam kulit. Fungsi dan keselamatan produk dijamin oleh kepaduan paket. Jangan gunakan sekiranya paket telah koyak atau ditebuk. Sekiranya berlaku kemalangan serius, laporkan kepada pengilang dan pihak berkuasa. 

BUNGKUSAN: 8 keping plaster sekali guna.

SENARAI IKON

Rujuk arahan penggunaan
Jauhkan dari sumber haba
Baca arahan dengan teliti sebelum digunakan
Dilarang buang di persekitaran selepas digunakan
Alat perubatan
Disimpan Kering
Dilarang guna semula
Nombor Kelompok
Gunakan dalam masa
CrackMed-IFU-Malay-updated-version-Nov2021-12 (1)
EUROSIREL S.p.A. - Viale Europa, 30 - 20047 Cusago (Ml) - Italy

Diedarkan oleh: SHEDIR PHARMA Srl un.le - Via Bagnulo, 95 - 80063 Piano di Sorrento (NA)

Punya Soalan lagi?
Bagaimana Kami Boleh Membantu?